Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Godt rustet og sommersunn!

Vi gleder oss stort med Agder Grossisten som har fått nye, flotte lokaler i Lillesand og som virkelig har en lovende Sørlandssommer i vente!

Trenden er økologisk mat på bordet. Få tips til hvordan du kan få en mer økologisk meny, også med flere økologiske drikkevarer som passer alle dine gjester. Svein Arne Sundfær på Sund Folkehøgskole forteller om deres spennende reise mot Debios valørmerke i sølv.

Hos Vestfold Fugl, også kjent som Den Stolte Hane, møter vi en innovativ bedrift som er klare for fremtiden, og hos drikkevareleverandøren Interbrands kan du lese om hvordan de tilpasser seg det norske markedet, og om suksessen bak merkevaren Tommasi.

Klikk HER for å lese SG Gourmet nr. 4 - 2017