Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

I Måkestad Engros Larvik har vi som mål å bli den foretrukne leverandøren til storhusholdningsmarkedet i Vestfold og Telemark. For å få dette til må vi ha et konstant fokus på kundenes behov når det gjelder pris, kvalitet og service.

Vår erfaring er at kunder i stadig større grad foretrekker å få flest mulig varer fra samme leverandør. Derfor har det vært viktig for oss å kunne tilby nær sagt alt fra frukt og grønnsaker, til tørrvarer, frysevarer, vin og brennevin. Alt levert fra én bil – på én faktura.

Ved å benytte Måkestad Engros Larvik trenger du som kunde kun å forholde deg til én grossist. Med vår erfaring, kunnskap og kompetanse strekker vi oss langt for å tilfredsstille dine behov.

Vi skaffer kort og godt det meste!

Besøk gjerne nettsiden vår på www.willysengros.no!